Een waardevolle bijdrage zoals je bent & samen bbq-en

op locatie

14 juni
, 19:00
19:00
- 21:30 uur

Een gezellige BBQ om het de avonden van 2023/2024 af te sluiten en het seizoen van 2024/2025 in te luiden. Daarnaast is er ruimte voor het thema ‘een waardevolle bijdrage zijn zoals je bent’. Doe jij waar je energie van krijgt of sijpelt je energie stiekem weg terwijl? Geef jij jezelf de ruimte om een waardevolle bijdrage te zijn, gewoon zoals je bent of vind je dat jij je best moet doen om het goed te doen? Waar vind jij de balans voor jezelf?

Ons programma voor 2024 en 2025 gaat over Vol Levenslust en dat stroomt als je eerlijk durft te zijn naar jezelf. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we je graag over de mooie onderwerpen die voorbij gaan komen. Van wilskracht naar verwondering, stappen in vertrouwen, van overleven naar leven, alle belangrijke onderwerpen komen voorbij.

Deze avond kan je thuiskomen bij ons toffe Drenthe team, Karina, Kai en Brent. Zij spelen samen met jou met graag met taal en beeld om te ontdekken wat jouw waardevolle bijdrage is als jij gewoon jezelf bent.

Letop! Deze avond is niet in de Zwerfsteen maar op de Werkplaats in Roden, adres: Transportweg 10 te Roden. Je bent om 18.30 uur al welkom om binnen te lopen.

Koop je ticket.

Kom je voor het eerst? Ontvang €25,- korting met code 
introducee-zwerfsteen
Vul de kortingscode in tijdens het afrekenproces.

Een waardevolle bijdrage zijn zoals je bent – 14 juni- RODEN

 25

Kom je vaker op deze avonden en wil je wat korting ontvangen? 
Koop dan een strippenkaart van zes avonden
of een
strippenkaart van twaalf avonden die je vrij in kunt zetten.